Αιδοιοπλαστική

Συχνά, η εμφάνιση των γεννητικών οργάνων δεν ικανοποιεί πολλές γυναίκες. Επίσης, λόγω κάποιων ανωμαλιών μπορεί να εμφανίζονται και πρακτικά προβλήματα στην καθημερινότητα τους. Οι καταστάσεις αυτές μπορεί να μειώσουν την αυτοπεποίθηση της γυναίκας απέναντι στο σύντροφο της και προκαλούν αμηχανία και άγχος. Σήμερα, υπάρχουν λύσεις για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων, ξαναδίνοντας στη γυναίκα την αυτοπεποίθηση της.

Xείλη αιδοίου

Πολύ συχνά τα χείλη του αιδοίου ή η κλειτορίδα  έχουν μια όψη που προκαλεί ντροπή, αμηχανία και ψυχολογική επιβάρυνση στη γυναίκα και μάλιστα   σε τέτοιο βαθμό ώστε ακόμα και να αποφεύγει την ερωτική επαφή με το σύντροφο της. Με την πλαστική των μικρών χειλέων του αιδοίου μπορούμε σήμερα να βελτιώσουμε την εμφάνιση των γεννητικών οργάνων και έτσι η γυναίκα μπορεί να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση της.

Χαλάρωση κόλπου

Χαλάρωση του κόλπου, κυρίως μετά από φυσιολογικούς τοκετούς, μπορεί να μειώσει σημαντικά την αισθητικότητα κατά την ερωτική επαφή, τόσο της γυναίκας όσο και του συντρόφου της. Η πλαστική του κόλπου διορθώνει το πρόβλημα και η αισθητικότητα κατά την επαφή επανέρχεται στο φυσιολογικό, όπως σε νεότερη ηλικία.

Περίνεο

Το περίνεο (δηλαδή η περιοχή ανάμεσα στον κόλπο και τον πρωκτό) μπορεί να έχει μια αντιαισθητική εμφάνιση, κυρίως μετά από τα ράμματα που έγιναν σε προηγούμενο τοκετό ή λόγω ηλικίας. Η πλαστική του περινέου αντιμετωπίζει το πρόβλημα και έτσι έχουμε και πάλι μια πιο νεανική εμφάνιση αλλά και μεγαλύτερη αισθητικότητα κατά την ερωτική επαφή.

Παρθενορραφή

Παρθενορραφή είναι η πλαστική αποκατάσταση του παρθενικού υμένα και μπορεί να γίνει για διάφορους λόγους, όπως θρησκευτικούς (πχ, Μουσουλμάνοι), πολιτισμικούς (πχ ήθη κι έθιμα), κοινωνικούς (πχ μικρές κοινωνίες στην επαρχία), προσωπικούς (πχ επιλογή λάθος συντρόφου στο παρελθόν) ή ακόμα και να ανανεώσει την ερωτική ζωή του ζευγαριού.

Αύξηση σημείου G 

Η αύξηση του σημείου  G είναι μια απλή διαδικασία που αυξάνει την πιθανότητα για έντονο οργασμό κατά την ερωτική επαφή και αποκατάσταση της ερωτικής απόλαυσης.


Η αποκατάσταση της εμφάνισης όλων των περιοχών του σώματος της γυναίκας που επιβαρύνθηκαν από μια εγκυμοσύνης και τον τοκετό περιλαμβάνει την πλαστική των γεννητικών οργάνων, αλλά και κοιλιάς, γλουτών, στήθους κλπ. Η γυναίκα αποκτά και πάλι την εμφάνιση και τη θηλυκότητα που είχε πριν την εγκυμοσύνη και έτσι να διορθώσει τη φθορά του χρόνου και τη χαλάρωση από την κύηση.

Οι γυναίκες του «Σήμερα» ζητούν πολύ συχνά την αποκατάσταση του σώματος τους όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, καθώς δεν θέλουν να ζουν με την ανασφάλεια, το άγχος και την αμηχανία στην ερωτική τους ζωή.

Προβλήματα όπως τα αντιαισθητικά χείλη του αιδοίου, το μεγάλο μέγεθος της κλειτορίδας, η χαλάρωση του κόλπου, η μειωμένη αισθητικότητα κατά την ερωτική επαφή ή τέλος η κακή εμφάνιση και χαλάρωση του περινέου μπορούν να διορθωθούν, βελτιώνοντας έτσι την ερωτική τους ζωής δίνοντας στις γυναίκες αυτές μεγάλη ικανοποίηση και ανακούφιση.

 

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ

Dr. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Λεωφ. Κηφισίας 250-254 Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα) | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.