Το κόστος της επίσκεψης ή επέμβασης δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Εξαρτάται φυσικά από το τι επιθυμεί να πραγματοποιήσει η γυναίκα και το κόστος εξατομικεύεται και σίγουρα δεν είναι «εξωπραγματικό».

Ο γυναικολόγος πρέπει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Στόχος μας σε κάθε περίπτωση είναι το σωστό αποτέλεσμα και να λυθεί το πρόβλημα με ασφάλεια. Οι φθηνές υπηρεσίες που προσφέρονται από διάφορους, δυστυχώς έχουν συχνά κακό αποτέλεσμα και δεν προσφέρουν πολλές φορές αξιόπιστες λύσεις ή ακόμα βάζουν και σε κίνδυνο την Υγεία των γυναικών.

Στο Κέντρο μας, οι προσπάθειες μας αποσκοπούν στην εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, για να μπορεί κάθε γυναίκα να χαρεί τον έρωτα, να αποκτήσει παιδιά και να δημιουργήσει την οικογένεια της όταν το αποφασίσει και να είναι ήσυχη για τη γυναικολογική της Υγεία.

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ

Dr. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Λεωφ. Κηφισίας 250-254 Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα) | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.