Για την καλύτερη αντιμετώπιση όλων των Μαιευτικών και Γυναικολογικών προβλημάτων, στο Κέντρο μας διαθέτουμε ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών και άλλων επαγγελματιών Υγείας διαφόρων υποειδικοτήτων.

Ενδεικτικά διαθέτουμε:


Α) Πλαστικό Χειρουργό, καθώς σε κάποιες επεμβάσεις η συνύπαρξη Γυναικολόγου με Πλαστικό Χειρουργό εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Παράδειγμα είναι η αποκατάσταση της εμφάνισης μετά από εγκυμοσύνη, σε πλαστική γεννητικών οργάνων, σε περιπτώσεις ανισομαστίας κλπ. Επίσης, στο Κέντρο μας οι γυναίκες μπορούν να συνδυάσουν γυναικολογικές παροχές και υπηρεσίες Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής, μέσα στον ίδιο χώρο χωρίς μετακινήσεις και ταλαιπωρία ακόμα και στην ίδια επίσκεψη.  

Β) Δερματολόγο και Παιδοδερματολόγο για τη διάγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως λοιμώξεων των έξω γεννητικών οργάνων (αιδοιοκολπίτιδα) αλλά και για την αντιμετώπιση ακμής, λιπαρότητας του δέρματος κλπ, που είναι ιδιαίτερα συχνά σε σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.

Γ) Χειρουργός Μαστού, καθώς στα προβλήματα του μαστού οργανώνουμε την αντιμετώπιση με τρόπο εξειδικευμένο και αποτελεσματικό, λύνοντας το πρόβλημα με σύγχρονες γνώσεις και εμπειρία.

Δ) Τμήμα LASER, όπου εξειδικευμένος Ιατρός βοηθά να εξαφανίσουμε την  αυξημένη τριχοφυΐα, όπως σε περιπτώσεις με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και αυξημένων ανδρογόνων (υπερανδρογοναιμία).

Ε) το Τμήμα Αισθητικής, που λειτουργεί στο χώρο μας μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες όπως ο καθαρισμός προσώπου, βοηθώντας έτσι στην καλύτερη και γρηγορότερη αντιμετώπιση της ακμής και της λιπαρότητας (όπως στο σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών). Επιπλέον, δίνει σημαντική βοήθεια με τεχνικές αποτρίχωσης στο πρόσωπο, αλλά και σε άλλα μέρη του σώματος, σε νέες με αυξημένη τριχοφυΐα.

ΣΤ) συνεργαζόμενη Παιδοψυχολόγο που βοηθά σε Γυναικολογικά θέματα, που αφορούν προβλήματα παιδιών αλλά και εφήβων. Έτσι, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ανησυχία, φόβο, άγχος και ανασφάλεια που υπάρχουν στην πλειοψηφία των γυναικολογικών διαταραχών, ιδίως στις μικρές και ευάλωτες ηλικίες,  σε παιδιά ή εφήβους όσο και στους γονείς τους.

Ζ) Διατροφολόγο με δυνατότητα χάραξης Στρατηγικής Σωστής Διατροφής για τις υπέρβαρες ή παχύσαρκες γυναίκες με πολυκυστικές ωοθήκες. Επίσης, αντιμετωπίζουμε ολοκληρωμένα περιπτώσεις με νευρική ανορεξία, κυρίως σε έφηβες και νέες κοπέλες. Η βουλιμία αποτελεί την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Ακόμα πιο σημαντικό, μπορούμε να βοηθήσουμε στη σωστή διατροφή της εγκύου ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, αποφεύγοντας λάθη στη διατροφή και την πρόσληψη βάρους.

 

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ

Dr. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Λεωφ. Κηφισίας 250-254 Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα) | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.