Κερδίστε πλήρη έλεγχο Μαστού

«Για τον εορτασμό του Οκτωβρίου ως μήνα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, η ιστοσελίδα www.γυναικολογος.com προσφέρει σε 3 τυχερές ένα πλήρη έλεγχο μαστού που περιλαμβάνει ψηφιακή μαστογραφία, υπερηχογράφημα, κλινική εξέταση με ψηλάφηση μαστού και εκτίμηση-ερμηνεία των αποτελεσμάτων

Συνέδριο με παρουσίαση έρευνας για τη δυσμηνόρροια από τον Παναγιώτη Χριστόπουλο

Ο μαιευτήρας γυναικολόγος Δρ. Παναγιώτης Χριστόπουλος παρουσίασε έρευνα σχετικά με τον πόνο στην περίοδο (δυσμηνόρροια), στο 10ο Διεθνές Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πόνου, το οποίο διεξήχθη στην Κοπεγχάγη, μεταξύ 6 και 9 Σεπτεμβρίου.

5 λόγοι για να επικοινωνήσετε με γυναικολόγο

Η πρώτη επίσκεψη στο γυναικολόγο γίνεται συνήθως στην εφηβεία, μετά την πρώτη ερωτική επαφή ή όταν υπάρχουν διαταραχές του κύκλου. Εκτός από τα προγραμματισμένα ραντεβού για συμβουλές ή εξετάσεις η γυναίκα θα πρέπει να επικοινωνεί με το γυναικολόγο της όταν υπάρχουν ακόμα και μικρές ενοχλήσεις.

 

επικοινωνια με γυναικολογο

 

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για να επισκεφθεί μια γυναίκα το γυναικολόγο της είναι οι παρακάτω:

7 αστικοί μύθοι σχετικά με τον καρκίνο του μαστού

 

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί ένα από τους συνηθέστερους καρκίνους στις γυναίκες. Η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης έχει βοηθήσει στον καλύτερο προληπτικό έλεγχο καθώς και την θεραπεία του, ειδικά σε πρώιμα στάδια. Τα ποσοστά θνησιμότητας μειώνονται χρόνο με το χρόνο λόγω της ενημέρωσης, του γρήγορου εντοπισμού του και της εξειδικευμένης θεραπείας.

Υπογονιμότητα και αποβολές

Η υπογονιμότητα σε ένα ζευγάρι αλλά κ η εμφάνιση πολλαπλών αποβολών μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα στα χρωμοσώματα δηλαδή ουσιαστικά στα γονίδια είτε του άντρα είτε της γυναίκας.

γυναικολογος

Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ | ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Μουσών 1, 11524 Αθήνα (κόμβος Κηφισίας και Κατεχάκη) | Τ.: 210 6919219 | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

210 6919 219