5 λόγοι για να επικοινωνήσετε με γυναικολόγο

Η πρώτη επίσκεψη στο γυναικολόγο γίνεται συνήθως στην εφηβεία, μετά την πρώτη ερωτική επαφή ή όταν υπάρχουν διαταραχές του κύκλου. Εκτός από τα προγραμματισμένα ραντεβού για συμβουλές ή εξετάσεις η γυναίκα θα πρέπει να επικοινωνεί με το γυναικολόγο της όταν υπάρχουν ακόμα και μικρές ενοχλήσεις.

 

επικοινωνια με γυναικολογο

 

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για να επισκεφθεί μια γυναίκα το γυναικολόγο της είναι οι παρακάτω:

Υπογονιμότητα και αποβολές

Η υπογονιμότητα σε ένα ζευγάρι αλλά κ η εμφάνιση πολλαπλών αποβολών μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα στα χρωμοσώματα δηλαδή ουσιαστικά στα γονίδια είτε του άντρα είτε της γυναίκας.

Συνέδριο Παιδογυναικολογίας Λιθουανία 2017

Με επιτυχία διεξήχθη πριν λίγες μέρες το 14ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας που έγινε στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Στο συνέδριο ως προσκεκλημένος ομιλητής παρουσίασε 2 θέματα ο Έλληνας μαιευτήρας γυναικολόγος Δρ.Χριστόπουλος Παναγιώτης, συντονιστής Παιδογυναικολόγων Ευρώπης.

 

συνεδριο παιδοδυναικολογων Λιθουανια 2017

Γυναικολογικά προβλήματα το καλοκαίρι

Ο μαιευτήρας γυναικολόγος Δρ. Χριστόπουλος Παναγιώτης παρουσιάζει με απλά λόγια τα πιο συχνά γυναικολογικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τις γυναίκες το καλοκαίρι, τι πρέπει αν προσέχουν, πως πρέπει να τα αντιμετωπίζουν, στην εκπομπή "Εδώ που τα λέμε" της ΕΡΤ-2.

 

κείμενο συνέντευξης

Οι γυναίκες που γέννησαν τα περισσότερα παιδιά

Η λέξη «πολύτεκνη» εξαρτάται από τον αριθμό των παιδιών που συνήθως έχει μια μέση οικογένεια. Όμως υπάρχουν κάποιες γυναίκες στην Ιστορία που πραγματικά δικαίωσαν αυτόν τον τίτλο, γιατί έφεραν στον Κόσμο τόσα παιδιά, που ξεπερνούν κάθε φαντασία!

γυναικολογος

Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ | ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Μουσών 1, 11524 Αθήνα (κόμβος Κηφισίας και Κατεχάκη) | Τ.: 210 6919219 | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

210 6919 219