Νέα δωρεάν υπηρεσία από το Κέντρο μας Healthy Lady!

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε, όλο και καλύτερες υπηρεσίες στις γυναίκες που μας εμπιστεύονται την εγκυμοσύνη και τη γέννα του παιδιού τους.

Για να προστατεύσει μια μέλλουσα μαμά το έμβρυο που έχει μέσα της, είναι πάρα πολύ σημαντικό να αποφύγει το κάπνισμα. Είναι δύσκολο για μια καπνίστρια να διακόψει το κάπνισμα, αλλά αξίζει πραγματικά την προσπάθεια.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας

Η Ηπατίτιδα είναι μία από τις πιο σοβαρές παθήσεις του ήπατος, αυτό που όλοι ονομάζουμε «συκώτι». Οφείλεται σε κάποιους τύπους του Ιού και οι συχνότερες λοιμώξεις είναι η Ηπατίτιδα Β και C. Θεωρούνται σοβαρές λοιμώξεις, γιατί έχουν σημαντικές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις.

Η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας είναι μια πάθηση που επηρεάζει το νωτιαίο μυελό, συνήθως σε νέα άτομα και κυρίως γυναίκες. Εμφανίζεται περίπου σε 3 περιστατικά ανά 10.000 άτομα. Όπως είναι φυσικό, απασχολεί πολλές από τις γυναίκες σχετικά με τη γονιμότητα τους και αν θα μπορέσουν να κάνουν παιδιά ή αν μια εγκυμοσύνη θα επιβαρύνει την πάθηση τους.

γυναικολογος

Dr. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ | ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Μουσών 1, 11524 Αθήνα (κόμβος Κηφισίας και Κατεχάκη) | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.