Η μεγαλύτερη και πιο σίγουρη αγκαλιά για κάθε μωρό είναι η αγκαλιά της μαμάς του. Η μητέρα του είναι αυτή που δεν θα κουραστεί ποτέ να το παίρνει αγκαλιά, σε κάθε περίπτωση, και να το κρατά σφικτά επάνω της με αγάπη. Είναι θεαματικός ο τρόπος που κάποιες φορές, το κλάμα, η γκρίνια, ο φόβος του μωρού σταματούν μόλις νοιώσει ότι βρίσκεται μέσα στην αγκαλιά της μητέρας του.

Σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία, η διαδικασία διακοπής της εγκυμοσύνης, για κοινωνικούς λόγους, (επιθυμία της γυναίκας για προσωπικούς λόγους που η ίδια αποφασίζει) επιτρέπεται μέχρι τη 12η εβδομάδα κύησης, με τον περιορισμό να γίνεται σε οργανωμένη νοσηλευτική δομή και κάτω από κατάλληλες συνθήκες.

Νέα δωρεάν υπηρεσία από το Κέντρο μας Healthy Lady!

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε, όλο και καλύτερες υπηρεσίες στις γυναίκες που μας εμπιστεύονται την εγκυμοσύνη και τη γέννα του παιδιού τους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας

Η Ηπατίτιδα είναι μία από τις πιο σοβαρές παθήσεις του ήπατος, αυτό που όλοι ονομάζουμε «συκώτι». Οφείλεται σε κάποιους τύπους του Ιού και οι συχνότερες λοιμώξεις είναι η Ηπατίτιδα Β και C. Θεωρούνται σοβαρές λοιμώξεις, γιατί έχουν σημαντικές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις.

γυναικολογος

Dr. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ | ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Μουσών 1, 11524 Αθήνα (κόμβος Κηφισίας και Κατεχάκη) | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.