Με πρωτοβουλία του μαιευτήρα-γυναικολόγου Δρ. Παν. Χριστόπουλου τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα στήριξης άπορων εγκύων του Δήμου Τριπόλεως! Με ευθύνη κι ευαισθησία θα προσφερθούν δωρεάν η επιστημονική κάλυψη της εγκυμοσύνης απόρων γυναικών που θα υποδείξουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Τριπόλεως, καθώς και ο τοκετός τους από το Δρ. Χριστόπουλο στο γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών ΛΗΤΩ.

Tripoli dorean eksetasi egkymosini toketos

Σε κοινή συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Τριπόλεως κ. Δημήτρης Παυλής και ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Δρ. Παναγιώτης Χριστόπουλος παρουσίασαν το πρόγραμμα κατά το οποίο την επιστημονική, γυναικολογική παρακολούθηση της εγκυμοσύνης και τον τοκετό θα αναλάβει ο κ. Χριστόπουλος και τη νοσηλεία του τοκετού θα αναλάβει το γνωστό Μαιευτήριο ΛΗΤΩ στην Αθήνα. Σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά περιόδους, τις γυναίκες που θα έχουν την ανάγκη επιστημονικής στήριξης θα υποδεικνύει ο Δήμος Τρίπολης.


Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής ευχαρίστησε τον κ. Χριστόπουλο και το μαιευτήριο ΛΗΤΩ για την εξαιρετική πρωτοβουλία, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «πράξεις κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας απέναντι στον συνάνθρωπο μας , όπως αυτή του κ. Χριστόπουλου και του μαιευτηρίου ΛΗΤΩ του ομίλου ΥΓΕΙΑ, αξίζουν συγχαρητήρια… Ευχαριστούμε και πάλι για την ανθρωπιά που επιδεικνύουν απέναντι σε αυτές τις γυναίκες σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται καθημερινά». 

Ο κ. Χριστόπουλος, αφού ανέφερε εισαγωγικά ότι «κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της με ασφάλεια που έρχεται μέσα από σύγχρονες γνώσεις μαιευτικής γυναικολογίας αλλά και τον τοκετό της σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον», αφιέρωσε την πρωτοβουλία αυτή στη μνήμη του «δασκάλου» του καθηγητή Δημήτρη Χασιάκου, με πρωτοβουλία του οποίου δημιουργήθηκε το γυναικολογικό ιατρείο Healthy Lady στην Τρίπολη και στις γυναίκες που του έχουν εμπιστευτεί τη γυναικολογική τους υγεία όλα αυτά τα χρόνια..

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ

Dr. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Λεωφ. Κηφισίας 250-254 Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα) | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.