Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Μαιευτικής Γυναικολογίας αλλά και Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας “Healthy Lady”.

 

healthy lady 2018

 

 

Το δυναμικό του Κέντρου αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά τόσο για προσωπική υγεία όσο και για ευόδωση των στόχων για άψογη παροχή υπηρεσιών υγείας σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Διευθυντής του Κέντρου Δρ.Παναγιώτης Χριστόπουλος αναφέρθηκε τόσο στα πεπρεγμένα του 2017 όσο και στους επιστημονικούς στόχους του 2018. Επεσήμανε τη διαχρονική αφοσίωση στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου στις γυναίκες που εμπιστεύονται την υγεία τους στο Healthy Lady. “Η θερμή ανταπόκριση από γυναίκες όλων των ηλικιών στο Κέντρο Helthy Lady είναι η καλύτερη απόδειξη για τις υψηλού επιπέδου γυναικολογικές υπηρεσίες, αλλά αποτελεί ταυτόχρονα και ανάγκη επαγρύπνησης για διατήρηση του υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών” επεσήμανε ο Δρ.Χριστόπουλος.

 

healthy lady

 

Το Κέντρο Μαιευτικής Γυναικολογίας και Παιδικής & Εφηβικής Γυναικολογίας «Healthy Lady» εφαρμόζει αποτελεσματικές λύσεις σε γυναικολογικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα από τη βρεφική ηλικία έως την εμμηνόπαυση, εξασφαλίζοντας την καλή γυναικολογική υγεία στις νέες γυναίκες, ώστε να δημιουργήσουν την οικογένεια που επιθυμούν όταν το αποφασίσουν, και στις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να διατηρήσουν τη γυναικολογική τους υγεία και την ποιότητα ζωής που αυτή διασφαλίζει. Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Δρ.Χριστόπουλος για τις γυναίκες που προγραμματίζουν μια εγκυμοσύνη, επισημαίνοντας ότι “στόχος μας είναι να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις έτσι ώστε η γυναίκα να ζήσει αυτή τη μοναδική περίοδο με ασφάλεια και απόλυτη επιτυχία”.

 

Σύσσωμο το προσωπικό και οι συνεργάτες του Κέντρου υποδέχονται το καινούριο έτος με την ίδια πάντα υπόσχεση: πως θα είναι εκεί, πιστό στο ραντεβού του με την προσφορά στην υγεία της γυναίκας με υπευθυνότητα, άριστη επιστημονική ενημέρωση και προσιτό κόστος.

 

''ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ''  

 

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ

Dr. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Λεωφ. Κηφισίας 250-254 Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα) | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.